Eie Isuzu

Vi har samlet den viktigste informasjonen til deg som eier en Isuzu her:

Service

Det kan lønne seg å velge et Isuzu merkeverksted til å utføre servicen – fordi det er vi som kjenner Isuzuen din best.

Les mer
Service på Isuzu merkeverksted

Forlenger bilens levetid

På et autorisert Isuzu-verksted møter du spesialister på Isuzu, og bilen din får originale Isuzu-deler. Disse delene sikrer at bilen beholder sin originale kvalitet, og forlenger både levetid og pålitelighet. Dette gir deg vissheten om at Isuzuen din fortsetter å holde høy Isuzu-kvalitet også etter service.

Bygger tillit ved salg av din Isuzu

Gjennomfører du service og reparasjoner hos ditt autoriserte Isuzu-verksted bygger du tillit og trygghet hos kjøpere, dersom du skal selge eller bytte inn din Isuzu. Du sikrer deg med andre ord en bedre annenhåndsverdi når du skal bytte bil.

Unngå falske bildeler

Den siste tiden har det vært en økning av falske og piratkopierte bildeler. Unngå derfor å kjøpe bildeler på billige nettsteder, av privatpersoner eller i andre uautoriserte kanaler. Bruker du et autorisert Isuzu verksted, blir bilen din vedlikeholdt etter fabrikkens spesifikasjoner og delene er i henhold til fabrikkens krav.

Bestill service

Service på din Isuzu bør utføres jevnlig. Vi oppfordrer alle Isuzu-eiere til å gjøre vedlikehold av bilen hos autorisert Isuzu-verksted, med originale Isuzu-deler. Har du spørsmål om serviceintervall for din bil, ta kontakt med Isuzu-verkstedet ditt.

 

EU-kontroll

På tide med EU-kontroll? Et Isuzu-merkeverksted kjenner Isuzuen din best og kan utføre en EU-kontroll på bilen din.

Les mer
EU-kontroll på Isuzu merkeverksted

 

EU-kontroll på merkeverksted

EU-kontroll, også kalt Periodiske kjøretøykontroll (PKK), er en lovpålagt sjekk av bilen som skal foretas første gang fire år etter registrering. Deretter skal bilen til EU-kontroll hvert andre år. At EU-kontroll er gjennomført og godkjent innen fristen er ditt ansvar som bileier. Et Isuzu-merkeverksted kjenner Isuzuen din best og kan utføre en EU-kontroll på bilen din. Isuzu-merkeverksteder er eksperter på Isuzu. Vi har en spesialkompetanse ingen kan matche.

Hvorfor EU-kontroll?

EU-kontrollen utføres for å sikre at bilen oppfyller kravene som er satt til sikkerhet og miljø. EU sin målsetning er å gi en tryggere og mer miljøvennlig bilpark. EU-kontrollen er to-delt. I sikkerhetsdelen kontrolleres blant annet lys, sikt, hjul, belter og bremser. I miljødelen måles støy og avgasser.

Unngå falske bildeler

Den siste tiden har det vært en økning av falske og piratkopierte bildeler. Unngå derfor å kjøpe bildeler på billige nettsteder, av privatpersoner eller i andre uautoriserte kanaler. Bruker du autorisert Isuzu-verksted kan vi garantere at du får ekte og trygg vare.

Hvorfor har EU-kontrollen blitt dyrere?

Myndighetenes direktiv 2014/45EU stiller følgende krav som påvirker vår kostnad for gjennomføring av din EU-kontroll:

  • Obligatorisk opplæring og godkjenning av kontrollør
  • Pålegg om investering i nytt utstyr
  • Årlig kontroll og kalibrering av utstyr
  • Flere kontrollpunkter i selve EU-kontrollen

Ekstralys

Ønsker du mer lys på bilen din? Vi tilbyr kraftige og godkjente LED ekstralys fra kvalitetsleverandøren Vision X med 5,5 års garanti. Velg mellom ulike løsninger.

Les mer
Ekstralys til din Isuzu

Kjøring i høst -og vintermørket

Ekstralys kobles som regel sammen fjernlysene og endringer i regelverket har nå gjort det enklere å montere ekstralys på bilen din. Fra 2018 var det ikke lenger begrensing på antall fjernlys eller samlet lysstyrke, heller ikke krav om parvis montering av ekstralyktene. Det er fortsatt krav om at lyktene er forsvarlig montert og at det er en typegodkjent lykt.

Det er spesielt om høsten og vinteren at behovet for godt lys på bilen er til stede. Kjøring i høst- og vintermørket er krevende, og i tillegg kan nedbør bidra til å forverre situasjonen. Mange merker behovet for bedre lys om høsten og vinteren.

Kvalitetslys fra Vision X

Ny LED teknologi har også gjort det mulig å få godt lys ut av relativt små lykter. LED teknologi har mange fordeler fremfor tradisjonelle alternativer, blant annet lavere energiforbruk, lang levetid og økt holdbarhet.

Vision X har vært på markedet i over 20 år, er ledende innen lysprodukter og har et av markedets bredeste utvalg.

Hvor ønsker du ekstra lys?

Vurderer du å montere ekstralys utover original lysutrustning på bilen din, så er det greit å tenke gjennom hvor i kjørebanen du ønsker ekstra lys. Husk at blikket og fokuset ditt som sjåfør søker mot det best opplyste området i veibanen. Noen lyktetyper gir godt lys ut til kantene og rundt bilens front – dette er en fordel i lav fart og på svingete veier. Andre typer lykter gir mye lys langt frem i veibanen og ikke så mye ut til sidene – det er en fordel på landevei og i høyere fart. Det er også lykter som gir en god kombinasjon. Det er derfor smart å orientere seg om lysbildet en lykt gir og hva slags lys du trenger før du bestemmer deg.

Sommerdekk

Hvilke dekk du skor Isuzuen din med er avgjørende for både sikkerhet og komfort når du er ute og kjører. Vi anbefaler dekk fra Nokian til din Isuzu.

Les mer
Sommerdekk til din Isuzu

På tide med nye sommerdekk?

Visste du at krav til mønsterdybde på sommerdekk er 1,6 mm, men NAF anbefaler minst 3 mm? Vi hjelper deg å vurdere kvaliteten på dine dekk.

Kvalitetsdekk fra Nokian Tyres

Vi ønsker at du skal føle deg trygg når du er ute og kjører på norske veier. Når du skal bytte ut sommerdekkene dine så anbefaler vi deg derfor dekk fra Nokian. Nokian har i flere år vært blant de aller beste dekkene du får, både til sommer -og vinterføre.

Hakka-garanti og forsterkede sidevegger

Hvis en dose uflaks fører til så stor skade på ditt Nokian Hakka sommerdekk eller Hakkapeliitta vinterdekk at det ikke kan repareres får du nytt dekk helt gratis (i ett år etter kjøpsdato). Gjør et trygt dekk-kjøp og ta i bruk Hakka-garanti! Tjenesten forutsetter at Hakka-garantien aktiveres innen to uker fra kjøpsdato.

Forsterkede sidevegger: Gummiblandingen i dekksidene er forsterket med Aramid-fibre for å gi bedre beskyttelse.

Bilvarme

Start dagen i en forvarmet og startvillig bil. Med bilvarme har du forvarmet kupé, isfrie ruter, startklar motor og fulladet batteri.

Les mer

Vil du vite mer?

Fyll ut kontaktskjemaet under, så vil vil din forhandler ta kontakt med deg.

Hva gjelder henvendelsen?

Hvilken modell?

Velg en modell

Velg forhandler

Velg en forhandler

Velg forhandler

Velg en forhandler

Jeg ønsker kontakt grunnet

Velg hvorfor du ønsker kontakt

Din kontaktinformasjon

Vi deler ikke din e-post med andre og du vil kun motta informasjon om Isuzu fra våre forhandlere. Du kan lese mer om vår personvern-policy her.