OLJESKIFT: Kaldstart setter krav til motoroljen – følg skift-intervallet på din bil. Kvaliteten på oljen reduseres ved alder og bruk. Gammel olje eller olje med feil spesifikasjon kan gi unødvendig slitasje ved kaldstart.

BATTERI: Med høsten kommer kulde som setter større krav til startbatteri. Besøk et av våre verksteder og sjekk at ditt batteri er i stand til å takle kaldere dager.

RUTE OG VISKERE: Skadefrie ruter og gode vindusviskere er viktig for god sikt. Sjekk ruten for steinsprut og sprekker – og bytt ut dårlige viskere. Husk at små skader fort kan bli til sprekker når ruten utsettes for vekselvis varme og kulde.

DEKK: Er bilen din riktig skodd for høst og vinter? Vet du at tillatt mønsterdybde for vinterdekk er 3 mm? Er dekkene dine gamle og slitte så bør du bytte dem ut. Vi anbefaler kvalitetsdekk fra Nokian til din Isuzu.

LYS: Sjekk at lys-utrustningen på bilen din er i orden og at alle lykter fungerer og er uten skader. Med høstens mørke kommer ofte behovet for ekstra lys og alle Isuzu-verkstedene tilbyr ekstralys til din bil.

BILVARME: Møt den kalde tiden med en varm bil. Vi tilbyr komplett elektrisk bilvarmesystem til din Isuzu så du kan starte dagen med en forvarmet bil, isfrie ruter og fulladet batteri.

Kontakt forhandler

Kontakt din Isuzu-forhandler ved hjelp av kontaktskjemaet under eller finn nærmeste forhandler her.

Velg forhandler

Jeg ønsker kontakt grunnet

Din kontaktinformasjon

Vi deler ikke din e-post med andre og du vil kun motta informasjon om Isuzu Norge fra våre forhandlere. Du kan lese mer om vår personvern-policy her.