Sommerdekk til din Isuzu

Føl deg trygg når du er ute og kjører på norske veier. Hvilke dekk du skor Isuzuen din med er avgjørende for både sikkerhet og komfort når du er ute og kjører. Vi anbefaler sommerdekk fra testvinneren Nokian til din Isuzu.

På tide med nye sommerdekk?

Visste du at krav til mønsterdybde på sommerdekk er 1,6 mm, men NAF anbefaler minst 3 mm? Vi hjelper deg å vurdere kvaliteten på dine dekk. Ta kontakt med oss og vi hjelper deg å vurdere kvaliteten på dine dekk.

 

Komplette hjul
I tillegg til løse dekk så tilbyr vi også komplette hjul til din Isuzu. Alle komplette sommerhjul er utstyrt med lufttrykksensor og aluminiumsfelger behandlet for norske forhold.

Testvinnere fra Nokian

Vi ønsker at du skal føle deg trygg når du er ute og kjører på norske veier. Når du skal bytte ut sommerdekkene dine så anbefaler vi deg derfor dekk fra Nokian. Nokian har i flere år vært blant de aller beste dekkene du får, både til sommer -og vinterføre.

 

Hakka-garanti
Hvis en dose uflaks fører til så stor skade på ditt Nokian Hakka sommerdekk eller Hakkapeliitta vinterdekk at det ikke kan repareres får du nytt dekk helt gratis (i ett år etter kjøpsdato). Gjør et trygt dekk-kjøp og ta i bruk Hakka-garanti! Tjenesten forutsetter at Hakka-garantien aktiveres innen to uker fra kjøpsdato.

Forsterkede sidevegger: Gummiblandingen i dekksidene er forsterket med Aramid-fibre for å gi bedre beskyttelse.

Bli kontaktet

Ønsker du å få tilbud på dekk til din Isuzu? Fyll ut kontaktskjemaet under for å bli kontaktet av din lokale forhandler.

Velg forhandler

Velg en forhandler

Jeg ønsker kontakt grunnet

Velg hvorfor du ønsker kontakt

Din kontaktinformasjon

Vi deler ikke din e-post med andre og du vil kun motta informasjon om Isuzu fra våre forhandlere. Du kan lese mer om vår personvern-policy her.