Isuzu Arctic Trucks

Arctic Trucks har bygget om Isuzu D-MAX siden 2012, og har til sammen levert ut over 1100 ombygde Isuzu D-MAX. Arctic Trucks bygger om Isuzu D-MAX AT 33 og Isuzu D-MAX AT 35.

Isuzu Norge + Arctic Trucks

Arctic Trucks er en av landets største leverandører av ombygninger og utstyr til firehjulsdrevne biler, og har bygget om Isuzu D-MAX siden 2012. Til sammen det blitt levert ut hele 1100 ombygde Isuzu D-MAX Arctic Trucks.

Disse ombygningene skreddersyr bilene til å tåle ekstreme forhold, og resulterer i et utrolig godt veigrep og enda høyere bakkeklaring.

ISUZU ARCITC TRUCKS 33

Isuzu AT33 er en enklere ombygning enn AT 35. Ombygningen gir høyere bakkeklaring og bedre veigrep!

Ombygningen består av 20 mm heving, nye større hjul, nye felger, skvettlapper bak, tilpasning av hjulhus foran og bak, hengerfeste, kalibrering av speeodmeter. I tillegg er forstillingskontroll og godkjenning hos trafikkstasjon inkludert.

 

ISUZU ARCITC TRUCKS 35

Isuzu Arctic Trucks 35 er en omfattende ombygning av bilen. En ombygning tar omtrent 70 timer, og gir bilen enda høyere bakkeklaring og bedre veigrep. Denne ombygningen er skreddersydd for å utfordre bilen på noen av de røffeste veiene, og er bygget til å tåle ekstreme forhold. Isuzu AT35 ser ikke bare tøff ut – det er den også.

Ombygningen består av nye store hjul, nye felger, nye lakkerte skjermbreddere, 40 mm heving på akslinger foran og bak, tilpasning av hjulhus foran og bak, skvettlapper foran og bak, nye stigtrinn, avtagbart hengerfeste, kalibrering av speedometer og momentnøkkel til dekkskift. Forstillingskontroll og godkjenning hos trafikkstasjonen er inkludert.

Galleri

Disse ombygningene skreddersyr bilene til å tåle ekstreme forhold, og resulterer i et utrolig godt veigrep og enda høyere bakkeklaring.

Interessert I Arctic Trucks?

Fyll ut kontaktskjemaet under for å bli kontaktet av din lokale forhandler.

Hva gjelder henvendelsen?

Hvilken modell?

Velg en modell

Velg forhandler

Velg en forhandler

Velg forhandler

Velg en forhandler

Jeg ønsker kontakt grunnet

Velg hvorfor du ønsker kontakt

Din kontaktinformasjon

Vi deler ikke din e-post med andre og du vil kun motta informasjon om Isuzu fra våre forhandlere. Du kan lese mer om vår personvern-policy her.