Avhengig av en bil som kommer frem over alt

En pålitelig pickup

Etter grundig research og prøvekjøring av flere modeller, ble valget klart for Celina. Isuzu D-MAX, spesielt den nyeste utgaven, fanget oppmerksomheten hennes med sin imponerende ytelse og allsidighet. Celina, som stadig er på farten med hundene sine, understreker viktigheten av en pålitelig bil som kan takle ulendt terreng, og det var nettopp Isuzu sin evne til å mestre alle typer underlag som gjorde at valget falt på denne pickupen.

Spesialtilpasset hundekasse

En spesialtilpasset hundekasse på lasteplanet gjør det enkelt for Celina å ta med seg sine firbente venner overalt. Med Isuzu D-MAX kan hun kombinere lidenskapen for kjøring med sitt engasjement i Norske redningshunder.

"Jeg reiste rundt for å teste flere forskjellige biler, men det var Isuzu D-MAX som passet meg best"

"Ettersom jeg jobber mye med Norske redningshunder, er jeg avhengig av en bil som kommer seg frem over alt. Da er denne bilen perfekt,"

Markedets mest fleksible pickup

Isuzu D-MAX er markedets mest fleksible pickup, og mulighetene er mange for å skreddersy bilen slik man ønsker. Med et stort utvalg tilleggsutstyr, ligger alt til rette for at man kan bygge bilen etter ønsker og behov.

Ta kontakt med din nærmeste forhandler i dag for å skape din drømmebil!

Bli kontaktet

Vil du bli kontaktet for et tilbud, prøvekjøring eller mer informasjon?

Hva gjelder henvendelsen?

Hvilken modell?

Velg en modell

Velg forhandler

Velg en forhandler

Velg forhandler

Velg en forhandler

Jeg ønsker kontakt grunnet

Velg hvorfor du ønsker kontakt

Din kontaktinformasjon

Vi deler ikke din e-post med andre og du vil kun motta informasjon om Isuzu fra våre forhandlere. Du kan lese mer om vår personvern-policy her.