Se hvorfor Ullern Entreprenør kjører Isuzu

Da Kristoffer Søgnesand opplevde at oppdragene som prosjektleder i messebransjen forsvant under koronaepidemien, tok han et valg han ikke har angret et sekund på. Sammen med broren startet han firmaet Ullern Entreprenør.

De utfører oppussing og ombygging, og de setter opp små tilbygg på boliger i Asker og området rundt. – Å komme seg ut, og bruke kroppen. Det er utrolig deilig, etter å ha sittet stille på kontor i sju år, forteller gründeren.

Hengervekt så det holder

Kristoffer er ikke i tvil når han blir spurt om den viktigste grunnen til at han valgte Isuzu: 3,5 tonn hengervekt.

– Vi trenger ofte å laste hengeren så mye, og det er ikke mange av konkurrentene som kan matche det. I tillegg tar selve bilen ett tonn nyttelast, sier Kristoffer.

Viktig er det også at bilen er komfortabel med gode seter og lavt støynivå i kupeen. Det er også avgjørende at den kan ta seg frem på morgenen selv om det har snødd kraftig om natten, og veiene ennå ikke er brøytet. Jobben kan ikke vente.

Han har tidligere kjørt varebiler. Det har vært mange tunge og ubehagelige løft inn i varerommet. Og hengervekten på en varebil er langt under det Kristoffer har behov for.

– Jeg liker henger og kjører med det nesten hver dag. Det er lett å løfte materialer av og på. Store gipsplater kan legges flatt ned i den store firehjulshengeren som passer til denne bilen. Vi kjører bort tunge betongklumper vi har pigget opp, og noen ganger hjelper vi underentreprenører med tunge maskiner. Vi kan kjøre en liten hjullaster rett opp på hengeren.

Book prøvekjøring

Fleksibel bil

– Dessuten er pickupen veldig fleksibel. I tillegg til lasteplanet har jeg takstativ til lange materialer, og der baksetet skulle vært, har jeg et eget rom til verktøyet. Alt blir veldig ryddig. I varebilen opplevde vi stadig at tunge materialer ødela verktøy for oss.

Bilen er også kontor for Kristoffer. Han er daglig leder i tillegg til at han er med og jobber ute på prosjektene hver dag. Telefonsamtaler med kunder tar han i bilen. Og ofte må han frem med PC-en for å sjekke ting og gjøre kontorarbeid.

– Da er det viktig at jeg sitter godt og ikke rettrygget som i en varebil.

Vil se bra ut

Pris var også viktig for valget av bil. Han fant ingen konkurrenter som kunne tilby like mye bil for pengene. Han trives så godt med Isuzuen at han gir den terningkast seks.

– Den forrige bilen var en 2000-modell av et annet merke, så overgangen er stor. Jeg har fått motorstopp i venstre felt i Oslofjordtunnelen. Det er ikke morsomt på en travel dag. Og det blir ikke bedre når kunden ringer og lurer på hvor jeg blir av. Jeg må ha en bil jeg kan stole på for å få jobben gjort. Den er et viktig verktøy for meg.

Men hvorfor en Isuzu D-MAX AT35. Altså en Arctic Truck med 35 tommers hjul?

– Jeg har alltid vært bilinteressert, og den ser jo tøff ut da, med de svære dekkene. Den tar seg bedre frem enn en vanlig D-MAX, og dere ser jo hvordan adkomsten kan være til våre prosjekter, sier Kristoffer.

– Og jeg vil jo at Ullern Entreprenør skal ta seg bra ut, legger han til.

Vil du prøvekjøre, motta et tilbud eller få mer informasjon om Isuzu D-MAX?

Fyll inn kontaktskjemaet under!

Hva gjelder henvendelsen?

Hvilken modell?

Velg en modell

Velg forhandler

Velg en forhandler

Velg forhandler

Velg en forhandler

Jeg ønsker kontakt grunnet

Velg hvorfor du ønsker kontakt

Din kontaktinformasjon

Vi deler ikke din e-post med andre og du vil kun motta informasjon om Isuzu fra våre forhandlere. Du kan lese mer om vår personvern-policy her.