Tidligere i år sprakk nyheten om at Japanske Isuzu har utviklet en helt ny utgave av pickup-favoritten D-Max, og endelig har første store leveranse ankommet Norge. Med seg i bagasjen er den lastet med en imponerende lang utstyrsliste, suverene spesifikasjoner, klasseledende sikkerhetsutstyr og en rekke interiørløsninger som gir en fantastisk komfort. Kort fortalt en SUV med lasteplan.

Robust og effektiv var to stikkord de jobbet mot i utviklingen av den populære pickupen, og resultatet overgår alle forventninger; D-Max er helt ny, og resultatet er vi ekstremt stolte over. Med en rekke nye løsninger kombinert med de samme solide, hardføre egenskapene D-Max er kjent for, tørr vi å påstå at D-Max styrker sin posisjon som tøffest i klassen. 

Arbeidshesten D-Max er bedre rustet enn noen gang til møte alle slags utfordringer. Den nye modellen har helt nytt karosseri og en ny, større og sterkere chassis. Du kan få bilen i to forskjellige karosseriutgaver – Extended Cab og Double Cab.
En helt nyutviklet Euro 6d-motor som yter 163 hestekrefter bidrar ikke bare til en bedre kjøreopplevelse, den innfrir også utslippskravene med mindre forbruk. Motorytelsen er forbedret ved optimalisert girutveksling og moderne kontrollsystemer.
I tillegg har Isuzu elektrisk servostyring og bedre svingradius, som gjør bilen svært behagelig å manøvrere. Alle varianter leveres både med 6-trinns automatisk og 6-trinns manuell girkasse. Hengervekten er fortsatt på hele 3,5 tonn og nyttelasten 1 tonn.

Nytt design

Det nye, eksklusive interiøret er ikke bare pent å se på, det er også spekket med gjennomtenkte løsninger som bidrar til en fantastisk komfort. Bilen har blitt romsligere for både sjåfør og passasjer. Med nye, førsteklasses 8-veis elektrisk justerbare skinnseter med mykere demping, korsryggstøtte og sidestøtte, sitter du som en konge eller dronning på veien.
Norge er første land i Europa som lanserer D-Max, og forhåndssalget lot ikke vente på seg etter forhåndslanseringen i høst. Isuzu Norge har vært på norgesturné med nye D-Max, og har blitt møtt av forhandlere og kunder som lar seg imponere.
-Nye D-Max er det flotteste og mest imponerende Isuzu-fabrikken har produsert etter vår mening. Med et utstyrsnivå som matcher moderne personbiler, kan vi konkludere med at dette ikke bare er en pickup lenger – men en SUV med lasteplan, sier Steinar Dokken som er Salgssjef for Isuzu Norge. Vår anbefaling er som følger: Ikke kjøp pickup, for du har testet ut nye Isuzu, legger Dokken til.

Omfattende utstyrsliste og høyt sikkerhetsnivå
Aldri før har man sett en pickup med like omfattende utstyrsnivå som nye Isuzu D-Max. Bilen kommer med blant annet 9” infotainmentskjerm som støttes av både trådløs Apple Carplay og Android Auto. Den leveres også med utstyr som fireveis rattjustering, adaptive cruise control, Bi-ledlys med fjernlysassistent, skinnratt, åtte høyttalere, 2-sone klimaanlegg og både “Follow me Home”-lys og “Walk Away Lock”-funksjon som automatisk låser bilen når du går.
Isuzu er den sikreste pickupen på markedet. Derfor leveres D-Max med et sikkerhetsnivå av man ikke har sett tidligere i pickup, dette gjør kjøreturen trygg og bekymringsløs. Den har blant annet åtte airbager (deriblant midtairbag mellom setene), blindsonevarsler, ryggevarsling, parkeringssensor både foran og bak, trafikkskiltgjenkjenner, bakkestartassistent, filskiftevarsler, nødbremsassistent, bremsevarsling, svingassistent og mer. Alt dette er standard utstyr.

Ankomster

I løpet av de nærmeste månedene ventes det mer enn 1000 biler til Norge. Mange er forhåndssolgt, men vår intensjon er å kunne ha biler på lager for rask levering. Aldri før har RSA bestilt så mange Isuzu til landet, og ambisjonen er å bli Norges mest solgte pickup i 2021.

Som erfaren lastebilprodusent, leveres Isuzu D-Max med enkelt vedlikehold, den samme bunnsolide kvaliteten og en pålitelighet du alltid kan stole på.

Se www.isuzu.no for mer informasjon og prisliste.