Årets pickup-nyhet har dratt i land sin første utmerkelse!

Helt nye D-MAX 4x4 ble nylig lansert for det norske markedet, og i desember rullet endelig de første kundebilene ut på norske veier. Siden den gang har vi mottatt drøssevis at positive tilbakemeldinger på den populære pickupen, og mange har latt seg imponere over alt den har å by på.

Slo knockout på konkurrentene 

Nå har årets store nyhet vunnet sin første utmerkelse i det anerkjente britiske magasinet 4x4 Magasin.

Med et imponerende nivå av komfort, fantastiske kjøreegenskaper, eksklusive design, banebrytende elektronikk og ikke minst solide og praktiske egenskaper, er juryen overbevist om at Kongen av pick-up er verdig vinner av den gjeve tittelen.
D-MAX høstet også skryt for sitt svært høye sikkerhetsnivå, med blant annet fem stjerner i den omfattende kollisjonstesten EURO Ncap. D-MAX er dermed både tøffest og sikrest i klassen.

4x4 Magasin skriver blant annet dette:
“Med sitt svært høye sikkerhetsnivå, klasseledende komfort, lange utstyrsliste og sterke og robuste konstruksjon, imponerer D-MAX rundt hver sving. Etter å ha sammenlignet spesifikasjoner med konkurrentene, testet bilens kjøreegenskaper og opplevd alt DMAX har å by på, sto det igjen en verdig vinner; Isuzu D-MAX!”

Vi har biler tilgjengelig for rask levering.

Opplev årets pick-up nyhet – finn din forhandler for prøvekjøring!