Eiendom Consult AS har tre Isuzu'er fra før av, og har nå økt bilparken med enda en helt ny Isuzu D-MAX! Denne gangen falt valget på en fem-seter, levert av RSA BIL Forus. Vi har tatt en prat med daglig leder Johan Forsberg om hva de synes om nye Isuzu.

Hvorfor velger dere nok en gang Isuzu?

-Vi har tre Isuzu fra før av, og har vært veldig fornøyde. Nå har vi tre 2-setere og en 5-seter. Etter å ha prøvekjørt alt som kryper og går av ulike pickup-er, og ingen kunne måle seg med Isuzu D-MAX. Jeg kjører 30.000 km per år per bil, og det er ingen ting som er bedre enn å sette seg inn i en bil og være avslappet når man kommer frem. Bilen føles rett og slett utrolig bra!!

Hva liker du best med den nye modellen?


-Den bruker utrolig lite drivstoff. Den nye bilen bruker 0,69 på mila - og det gleder jeg meg veldig over. Jeg har en trygg bil som tar meg frem til kunder hver dag. Den er luksuriøs på en nøytral måte – det føles ut som en personbil kombinert med en arbeidsbil, samtidig som man har bevart de solide egenskapene. Jeg bruker den både til jobb og hverdag, så denne blir brukt til absolutt alt!
Setene er helt fantastiske i den nye bilen. Designet er helt fantastisk. Det er bare; WOW! Jeg synes den ser veldig bra ut.

Vil du anbefale alle som vurderer ny pick-up et besøk for prøvekjøring av nye Isuzu?


-Jeg anbefaler alle å prøvekjøre nye Isuzu! I tillegg til at det er en vanvittig trygg bil, har man også et godt serviceteam rundt seg - både teknisk og mekanisk! Alt er topp – tut og kjør!


Vil du også prøvekjøre nye Isuzu D-MAX? Kontakt din lokale forhandler her.