Mange pickup-merker forteller om store utfordringer med produksjon og levering av biler, og har ventelister langt ut i det neste året. Årsaken er ettervirkninger av Covid 19, mangel på microchip og halvledere, samt store transportutfordringer. Isuzu melder derimot om en svært gunstig leveringssituasjon!

Bakgrunnen for denne unike leveringssituasjonen er importøren RSA sin langsiktige filosofi om å alltid ha biler på lager for rask levering, ved å bestille et stort antall biler til eget lager på Drammen Bilhavn. Dette er en stor fordel for kunder som ønsker bilen levert raskt.
Mange pickup-merker forteller om store utfordringer med produksjon og levering av biler, og har ventelister langt ut i det neste året. Helt nye Isuzu D-MAX er derimot i en svært gunstig leveringssituasjon, og er en av få pickup-merker som kan levere bil tilnærmet umiddelbart.

Størst salgsøkning blant pickuper

Helt nye Isuzu D-MAX ble lansert ved starten av dette året, og har seilt opp som en salgssuksess med størst salgsøkning blant alle pickuper i Norge. Hver fjerde pickup som selges i Norge er en Isuzu. Med et imponerende nivå av komfort, fantastiske kjøreegenskaper, eksklusivt design, banebrytende elektronikk og ikke minst solide og praktiske egenskaper, har mange latt seg imponere over alt D-MAX har å by på. I tillegg er nye Isuzu D-MAX den sikreste bilen i sin klasse, men en rekke førerassistentfunksjonen som gjør arbeidsdagen bak rattet trygg!

Om Isuzu

Isuzu er en av Japans eldste bilprodusenter med startår 1916, og er en av verdens ledende utviklere og største produsent av dieselmotorer. Isuzu har hovedkontor i Tokyo i Japan, og har i dag virksomhet i over 100 land.

RSA ble Isuzu-importør for det norske markedet i 2007, og har bygget opp et stort forhandlernettverk over hele landet. Siden den gang har Isuzu vært stor salgssuksess i pickup-segmentet, og Isuzu D-MAX har flere ganger vært Norges mest solgte pick-up.