Stokke Trefelling er et lite selskap basert i Stokke, og tar på seg oppdrag innen alt av trefelling og gartnerarbeid. Mange av disse oppdragene finner sted i krevende og ulent terreng med vanskelig fremkommelighet, noe som krever en arbeidsbil som kommer frem der andre biler ikke kommer frem. De ønsket en solid arbeidsbil med godt veigrep, solide muskler og mye hengervekt. Dermed falt valget på helt nye Isuzu D-MAX! Med firehjulstrekk, en solid konstruksjon, elektronisk differensialsperre, 3.500 kg hengervekt og 1.000 kg nyttelast, er Isuzu D-MAX som skreddersydd for deres oppdrag. Kristian Riksjord er daglig leder i Stokke Trefelling, og er strålende fornøyd med firmaets nyeste tilskudd: "Vi i Stokke Trefelling har kjøpt en helt ny Isuzu D-MAX - og den er vi veldig fornøyd med! Vi har i tillegg skaffet en hardtop med innredning, så her får vi med alt av utsytr vi trenger. Bilen er veldig praktisk, og i tillegg er den flott og se på, den har god fremkommelighet, sprek og fin og nydelig å kjøre henger med. Det er en perfekt bil til vårt bruk!" Se video fra Stokke Trefelling her. Er du på jakt etter ny arbeidsbil? Vi har leveringsklare biler nå! Kontakt din nærmeste Isuzu-forhandler i dag.

Stokke Trefelling er et lite selskap basert i Stokke, og tar på seg oppdrag innen alt av trefelling og gartnerarbeid. Mange av disse oppdragene finner sted i krevende og ulent terreng med vanskelig fremkommelighet, noe som krever en arbeidsbil som kommer frem der andre biler ikke kommer frem. De ønsket en solid arbeidsbil med godt veigrep, solide muskler og mye hengervekt. Dermed falt valget på helt nye Isuzu D-MAX!

Med firehjulstrekk, en solid konstruksjon, elektronisk differensialsperre, 3.500 kg hengervekt og 1.000 kg nyttelast, er Isuzu D-MAX som skreddersydd for deres oppdrag.

Kristian Riksjord er daglig leder i Stokke Trefelling, og er strålende fornøyd med firmaets nyeste tilskudd:

"Vi i Stokke Trefelling har kjøpt en helt ny Isuzu D-MAX - og den er vi veldig fornøyd med! Vi har i tillegg skaffet en hardtop med innredning, så her får vi med alt av utsytr vi trenger. Bilen er veldig praktisk, og i tillegg er den flott og se på, den har god fremkommelighet, sprek og fin og nydelig å kjøre henger med. Det er en perfekt bil til vårt bruk!"

Se video fra Stokke Trefelling her. 

Er du på jakt etter ny arbeidsbil? Vi har leveringsklare biler nå! Kontakt din nærmeste Isuzu-forhandler i dag.