Isuzu Norge inngår nå samarbeidsavtale med Rental Group Mobility, et av Norges største utleieselskap av yrkesbiler.

Rental Group Mobility er et av Norges største utleieselskap av yrkesbiler, og tilbyr blant annet varebiler, planbiler og pickuper. Nå har Isuzu Norge og Rental Group Mobility inngått samarbeidsavtale om kjøp av arbeidsbiler til utleieselskapet, og utvider dermed utleiestallen med pickup-en Isuzu D-MAX.

Bernt Andre Engøy er daglig leder i Rental Group Mobility. Han forteller om god erfaring med Isuzu fra tidligere:

-Vi har veldig god erfaring med Isuzu fra tidligere, og ser frem til å tilby en såpass godt utstyrt pickup til våre kunder. Vi ser at behovene endrer seg underveis i prosjektene for våre kunder, både for type og antall kjøretøy. For oss er det viktig å kunne levere i takt med det transportbehovet som prosjektene krever. Vi må ha ulike kjøretøy tilgjengelig med nødvendig utstyr som dekker de ulike faggruppene som til enhver tid jobber i prosjektene.

Isuzu lanserte en helt ny utgave av Isuzu D-MAX for omtrent et år siden, og den nye modellen har en imponerende lang utstyrsliste, suverene spesifikasjoner, klasseledende sikkerhetsutstyr og en rekke interiørløsninger som gir fantastisk komfort. Dermed er dette en utmerket arbeidsbil for bedrifter som ønsker en solid, fleksibel og komfortabel arbeidsbil.

I motsetning til mange av konkurrentene har Isuzu fortsatt god tilgang på biler. Det har aldri blitt solgt så mye Isuzu i Norge som i 2021, totalt ble det 1245 registreringer. I Desember ble Isuzu Norges mest solgte pickup og en markedsandel på hele 44,7%.

-Vi er selvfølgelig godt fornøyde med samarbeidsavtalen med Rental Group Mobility. Det at et av Norges største utleieselskap til anleggsbransjen ønsker å ha med Isuzu i porteføljen viser det vi alltid har ment - at Isuzu er det beste alternativet i dette segment. Alt fra totalkostnader gjennom eierforholdet til egen ombygger som skreddersyr bilene til alle behov, gjør Isuzu til en attraktiv samarbeidspartner, sier Steinar Dokken, salgssjef i Isuzu Norge.

Lars Hæhre er administrerende direktør i Rental Group, og forteller at D-MAX er et ypperlig supplement til deres utleiestall.

-Kjernevirksomheten i Rental Group er å levere komplette løsninger innenfor anleggsmaskiner, tårnkraner og tunnelutstyr. Det å kunne levere yrkesbiler til entreprenør og prosjekter er et relevant supplement for flere av våre kunder. Også innenfor yrkesbiler har mange det samme behovet for fleksibilitet og utnyttelse, og som igjen bidrar til redusert kapitalbinding i bilparken, sier Lars Hæhre.