Vi har besøkt Celina Engen, som kjøpte sin aller første pickup for et år siden. Etter å ha sjekket ut flere ulike modeller på markedet, falt valget til slutt på Isuzu D-MAX.

Celina Engen kjøpte sin Isuzu D-MAX for et år siden, og var blant de første som mottok den helt nye utgaven av D-MAX. Den hundeinteresserte jenta forteller at hun er godt fornøyd med sin aller første pickup, og har på et år rukket å bli veldig glad i bilen sin. 

-Jeg reiste rundt for å teste flere forskjellige biler, men det var Isuzu D-MAX som passet meg best, sier hun.

Hun er veldig interessert i hunder og bruker mye tid på hundene sine, og er avhengig av en bil som kan ta de med seg rundt. Derfor har hun satt på hundekasse på lasteplanet, slik at hundene alltid kan være med på tur. Celina forteller også at Isuzu sin evne til å komme seg frem i alle typer terreng var viktig for at valget havnet på en ny Isuzu i fargen Sapphire Blue Mica.

-Ettersom jeg jobber mye med Norske redningshunder, er jeg avhengig av en bil som kommer seg frem over alt. Da er denne bilen perfekt, sier hun.

Bilen er kjøpt hos forhandler RSA BIL Drammen.

Markedets mest fleksible pickup

Isuzu D-MAX er markedets mest fleksible pickup, og mulighetene er mange for å skreddersy bilen slik man ønsker. Med et stort utvalg tilleggsutstyr, ligger alt til rette for at man kan bygge bilen etter ønsker og behov.

Ta kontakt med din nærmeste forhandler i dag for å skape din drømmebil! Finn din forhandler.