Nå innfører Isuzu prisgaranti ved kjøp av ny Isuzu - kjøp ny Isuzu nå og behold bilprisen i 2023.

Pickup-markedet er i disse dager preget av usikkerhet med mangel på microchips, transportutfordringer og etterdønninger fra Covid19. Konsekvensen er høyere bilpriser, lange produksjonstider og lenger leveringstider for kundene. Noen pickup-produsenter forteller om leveringstider på over et år.

Også Isuzu opplever lenger leveringstider enn tidligere, men har likevel en langt bedre leveringssituasjon enn konkurrentene, og kan levere raskest med leveringstid på 2-5 måneder.

For å gi kundene trygghet og forutsigbarhet innfører Isuzu nå prisgaranti for biler som leveres i 2023. Kort fortalt går det ut på at hvis man kjøper Isuzu nå, er du garantert dagens pris eks. registreringsavgift ved utlevering i 2023.

Salgssjef i Isuzu Norge, Steinar Dokken, forteller at de ønsker å gi trygghet for kunden.

- Til tross for økte priser fra fabrikk på produksjon og transport velger vi å opprettholde dagens bilpris på alle nye bestillinger, uavhengig av leveringstid. Dette for at det skal være mest mulig forutsigbart for deg som kunde å handle ny Isuzu, sier han.

Dokken sier også til at man ikke trenger å være Isuzu-kunde fra før av for å benytte seg av garantien.

-Vi tror dette minsker usikkerhet for både nye og gamle kunder. Vi opplever stor pågang etter ny Isuzu, og med prisgarantien vil det være en ekstra trygghet for kunder som bestiller ny bil nå, legger han til.

Eventuell avgiftsøkning fra 2023 vil ikke være dekket av prisgarantien.

2021 ble det beste salgsåret for Isuzu Norge noensinne med 1.245 registrerte biler. Selv pickupmarkedet har vært mer preget av usikkerhet i 2022, har ikke dette satt noen brems på antall kontrakter.

-Vi er utrolig glade for at såpass mange velger Isuzu, og ikke minst at kundene slipper å vente altfor lenge på sin bil, avslutter Dokken.