Isuzu har forbedret sikkerhetsnivået i Isuzu D-MAX ytterligere, og er dermed testet på nytt i Euro NCAP. Markedets sikreste pickup har nå blitt enda sikrere.

Da Isuzu ble testet i Euro NCAP i 2020 i forbindelse med lanseringen av den helt nye modellen, ble den belønnet med fem stjerner og full pott. Nå har Isuzu forbedret sikkerheten i pickupen ytterligere, og D-MAX har gjennomgått en ny test.

Nok en gang oppnår bilen full pott med fem stjerner, og kan dermed kalles markedets sikreste pickup. Testprosedyrene til Euro NCAP blir stadig skjerpet, og ingen andre pickuper har oppnådd tilsvarende testresultater i Euro NCAP etter dagens omfattende og strenge testkriterier.

Beskyttelsen for voksne og barn endte på enestående 86 %, og ADAS aktive sikkerhetsutstyr med 83 %. Isuzu oppnår med det høyere score enn flere nye personbiler.

-Vi er glade for at Isuzu forbedrer det allerede imponerende resultatet i fra forrige test, og stolte av å kunne tilby markedets sikreste pickup. Nok en gang full pott i Euro NCAP.  Dette viser at Isuzu tar sikkerheten på alvor. Ikke bare er den sikrest, men den er også utstyrt som en personbil, sier Steinar Dokken, salgssjef i Isuzu Norge.

-Vi er stolte over resultatet som beviser at vi har den sikreste pickupen på markedet. Nye D-Max har vært en global salgssuksess, og dette er med på å bevise at vi har et fantastisk produkt å tilby, sier Mr. Hitoshi Hosokawa, Assistant General Manager i Isuzu Motors International Operations Europe.Om Isuzu

Isuzu er en av Japans eldste bilprodusenter med startår 1916, og er en av verdens ledende utviklere og største produsent av dieselmotorer. Isuzu har hovedkontor i Tokyo i Japan, og har i dag virksomhet i over 100 land.

RSA ble Isuzu-importør for det norske markedet i 2007, og har bygget opp et stort forhandlernettverk over hele landet. Siden den gang har Isuzu vært stor salgssuksess i pickup-segmentet, og Isuzu D-MAX har flere ganger vært Norges mest solgte pickup.

Les hele testen her.