Ferske tall fra OFV (Opplysningsrådet for veitrafikken) viser at Isuzu avsluttet året som Norges mest solgte pickup i desember.

I desember gikk Isuzu rett til topps som Norges mest solgte pickup med en markedsandel på 34%. Totalt ble det registrert 140 nye Isuzu i desember, og 2022 i et ble nok et godt salgsår for Isuzu.

-Nok et bra år for Isuzu er tilbakelagt, og vi har aldri opplevd større interesse for Isuzu enn nå. Vi er glade for å avslutte et godt år som mest solgte pickup i desember, sier Steinar Dokken, salgssjef i Isuzu Norge.

I 2022 har hele bilbransjen vært preget av ettervirkninger av Covid19, mangel på microchips og transportutfordringer over hele verden. Dette har påvirket leveringssituasjonen for de aller fleste bilmerker, også Isuzu. Likevel har aldri interessen rundt Isuzu vært større, og kontraktinngangen har vært høy.

Dokken forteller at Isuzu-fabrikken går inn i 2023 med økt produksjon, og har derfor høye forventninger for dette året.

- Vi er fornøyde med å starte året med mye biler i bestilling og mange biler på vei. Vi kan i dag tilby raskest levering av samtlige konkurrenter, legger han til.