Isuzu Pickup i skogen

Ettersøksjeger Øyvind har funnet drømmebilen: – Jeg kommer meg fram overalt

Om høsten er bilen nærmest som mitt andre hjem å regne.

Øyvind Espelund er ettersøksjeger for Halden Kommune. Når politiet eller andre kommer over skadede dyr i naturen, er han en av dem som rykker ut med hundene sine for å søke etter dyret.

Jeg er helt avhengig av å komme meg fram i terrenget. For eksempel kan jeg få beskjed om en elgpåkjørsel hvor elgen har forsvunnet inn i skogen, mest sannsynlig skadet. Med Isuzu D-Max Arctic Truck kan jeg kjøre i dyp snø om jeg må, og jeg kan fint parkere i grøfta ved en traffikert vei så jeg ikke er i veien.

Når Øyvind ikke er på vakt for kommune, bruker han mange timer i bilen sin på jakt etter blant annet elg og bjørn. Bakpå pick-up’en har Øyvind et eget spesialbestilt hus til hundene og jaktutstyret. Praktisk når man er på veien i flere uker om gangen.

Det jeg driver med er så mye mer enn en hobby, det er en livsstil. Og bilen passer perfekt inn i min livsstil. D-Max’en er jo Isuzu sin minste lastebil sies det, så det er mange som siklær litt på den bilen her.

Fortell om en opplevelse med Isuzu'n.

Øyvind ler og forteller om en hendelse i sommer:

Jeg kjørte på en smal grusvei i sommer og møtte en traktor med en henger full av tømmer. Da var det bare å kjøre ut i en litt røff grøft, og håpe på det beste. Det var ikke akkurat som å lukeparkere i byen, men det gikk helt fint.

Jeg har funnet bilforhandleren i mitt hjerte

Jeg synes det er hyggelig å kunne handle hos en bilforhandler som viser interesse for kunden. Hos RSA Bil Fredrikstad blir jeg tatt veldig godt vare på. Jeg vil faktisk gå så langt som å si at jeg har funnet bilforhandleren i mitt hjerte – en bilforhandler alle fortjener å ha, smiler Øyvind med et glimt i øyet.

Les mer om Isuzu sitt modellutvalg her: https://isuzu.no/modeller