D-MAX BEV

ISUZU D-MAX BEV

I 2025 tar Isuzu et stort skritt inn i den elektriske æraen med lanseringen av D-MAX i en elektrisk utgave. D-MAX BEV beholder selvfølgelig de samme imponerende spesifikasjonene som har gjort D-MAX til en favoritt blant kunder over hele verden.

Hengervekt
3,5 tonn
Nyttelast
1 tonn
Avansert
4x4
Kommer i
2025

Vil du motta siste nytt om D-MAX BEV i innboksen?

Vår første elektriske pickup

Stor, sterk og like tøff som alltid. Gjør deg klar for et nytt tilskudd til vår Isuzu-portefølje – elektriske Isuzu D-MAX BEV.

Isuzu D-MAX BEV markerer begynnelsen på et elektrisk eventyr og Isuzu sin forpliktelse til en mer bærekraftig fremtid med reduserte utslipp.

Med de velkjente egenskapene som hengervekt på 3,5 tonn og nyttelast på 1 tonn, er D-MAX BEV klar til å håndtere dine arbeids- og fritidsbehov.

Utstyrt med et avansert firehjulstrekksystem, sikrer denne elektriske nyheten at den tar deg dit du skal, uansett terreng eller værforhold.

Kommer i 2025

Isuzu D-MAX BEV gjør sin verdenspremiere i Norge i 2025, som første land i verden.

Norges er valgt som første land på bakgrunn av landets fremtredende posisjon i elektrifisering, og Isuzu Norge har vært en aktiv bidragsyter i utviklingen av pickupen.

Elektriske D-MAX-en har allerede blitt grundig testet på norske veier, både om sommeren og om vinteren. Derfor er vi sikre på at den oppfyller Isuzus høye standarder for kvalitet, ytelse og pålitelighet, selv under de mest utfordrende kjøreforhold.

Mer info kommer.

Meld interesse

Meld interesse for Isuzu D-MAX BEV i kontaktskjemaet under.

Din henvendelse

Din kontaktinformasjon

Vi deler ikke din e-post med andre og du vil kun motta informasjon om Isuzu fra våre forhandlere. Du kan lese mer om vår personvern-policy her.