Firmakunder

Med Isuzu har du er partner som sørger for at du kan fokusere fullt og helt på arbeidet, og vi hjelper deg og ditt firma med enkelt å forsikre og finansiere din bil. Vi har gode samarbeidspartnere som leverer de beste løsningene for deg!

Isuzu merkeforsikring

Gjensidige leverer forsikring ved kjøp av Isuzu. Forsikringen inneholder kostnadsfri oppstartsmåned, med mulighet til fri oppsigelse innenfor denne måneden.

Ved å kjøpe forsikring gjennom Gjensidige, blir du en del av deres kundeutbytte-program. Du får også:

– Gratis startleiedekning ved Privatleasing
– 50% startbonus
– 1 kostnadsfri måned
– 2000,- i egenandel ved glass/ruteskifte
– Ingen bonustap på skade på parkert bil

Les mer

Bedriftslån

Ved å finansiere ditt neste bilkjøp med Isuzu Bedriftslån oppnår du full fleksibilitet. Dere eier selv bilen, og står dermed fritt til å anskaffe eller bytte bil når bedriften selv ønsker.

Isuzu samarbeider med Norges ledende finansieringspartnere, DNB og Santander om Isuzu Finans, og våre Isuzu-forhandlere hjelper deg både med å finne rett bil, de hjelper deg med riktig finansieringsløsning, og du får alltid raskt svar på din søknad.

Isuzu Bedriftslån:
– Du utfører hele handelen på ett sted
– Du kan låne inntil hele kjøpesummen
– Du velger selv nedbetalingstid
– Vi tilbyr Bedriftslån med inntil 8 års løpetid.

Leasing

Dersom din bedrift ønsker forutsigbarhet og trygghet uten uforutsett overraskelser, er Isuzu billeasing den rette finansieringsform. Som leietaker betaler du en fast månedlig leie i løpet av en avtalt periode utfra hvor mange km du ønsker å kjøre i leieperioden, og leieterminene behandles kun som driftsutgifter i regnskapet.

Ved utløp av leieperioden leverer du bilen tilbake til forhandler, og står dermed fritt til å ta ut en ny bil på en ny leasingavtale. Gjennom Isuzu Finans kan vil tilby leasingavtaler med løpetid fra 2–6 år.

Din Isuzu forhandler beregner enkelt den månedlige kostnaden utfra avtalt leieperiode, kjørelengde og eventuelt bruksmønster på bilen. Vi sørger også for at søknaden oversendes til leasingselskapet, og gjennom Isuzu finans er du alltid sikret gode betingelser.

Biladministrasjon

Har dere flere biler i bilparken og ønsker en total løsning som inneholder finansiering av bilen, forsikring, service og vedlikeholdsavtale, bompenger og eventuelt drivstoffkort, er Biladministrasjon en god løsning for deres bedrift.

Du får samlet alle kostnader relatert til bilholdet på èn faktura. Isuzu samarbeider med de største biladministrasjonsselskapene i Norge, og sammen kan vi tilby en total løsning utfra hvilke tjenester som ønskes.

Bli kontaktet

Fyll ut kontaktskjemaet under for å bli kontaktet av din lokale forhandler.

Hva gjelder henvendelsen?

Hvilken modell?

Velg en modell

Velg forhandler

Velg en forhandler

Velg forhandler

Velg en forhandler

Jeg ønsker kontakt grunnet

Velg hvorfor du ønsker kontakt

Din kontaktinformasjon

Vi deler ikke din e-post med andre og du vil kun motta informasjon om Isuzu fra våre forhandlere. Du kan lese mer om vår personvern-policy her.