Ole Aleksander Svendsen var rask på avtrekkeren da nye Isuzu D-Max ble lansert. Det angrer han ikke et sekund på.

Svendsen, som til daglig jobber mye med graving og hengerkjøring, trengte en skikkelig arbeidsbil. Valget var ikke vanskelig. Det måtte bli nye Isuzu D-Max.

– Jeg gikk for Isuzu fordi jeg ville ha en robust arbeidsbil. D-Max er jo kjent for å være slitesterk og for at det ikke går i stykker selv om bruken er hard. Jeg bestilte den faktisk usett, men etter at jeg fikk se og prøve den for første gang, ble jeg bare enda mer sikker på at jeg hadde gjort et riktig valg. Dette er ekstremt mye bil for pengene, begynner Svendsen.

Han har nemlig en lang liste med punkter som han liker. – De har virkelig dratt den nye D-Maxen et langt steg videre, både på innsiden og utsiden. Utseendemessig er det flere store nyheter som jeg liker. Blant annet er den høyere i panseret og den ser mye mer robust ut enn forgjengeren. Jeg er virkelig positivt overrasket, fortsetter han.

Ble mektig imponert

Arbeidshverdagen til Svendsen i Espen Transport består av mange tøffe tak. Først og fremst for bilen. Da er det en klar fordel at hengervekten er på 3,5 tonn og at man kan skru av firehjulssystemet og kun kjøre bakhjulstrekk med lavserie. Da Svendsen endelig fikk prøve den nye modellen selv, ble han mektig imponert.

Det var en helt ny bilopplevelse og komfortmessig er den faktisk bedre enn den nye personbilen jeg kjører privat. Det imponerte meg veldig, for den er fabelaktig. Et annet punkt jeg har høyt oppe på listen min er sikkerhet. Her er det ikke spart på noe, og så vidt jeg vet er det eneste bilen som har airbag mellom setene. Så mye som vi bruker bilen, så er slike detaljer et klart pluss, roser Svendsen.

Fornøyd kunde

Nå skal bilen en snartur innom Arctic Trucks hvor den skal få AT 33-pakka, før Svendsen endelig skal få ta den i bruk. En allerede knalltøff bil skal bli enda tøffere. Han vil gjerne avslutningsvis sende noen gode ord i retning Isuzu-systemet. – Det er første gang jeg kjøper Isuzu og jeg må bare si at den servicen og mottakelsen jeg har fått fra forhandleren MC & Fritidssenteret i Kongsberg har vært unik. De har vært behjelpelige på alle måter, så jeg er virkelig en fornøyd kunde, gliser Svendsen.